2021-03-09 07:50:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Érzelmileg sokkal kiegyensúlyozottabb vagy most, mint az elmúlt időszakban

Napi horoszkóp március 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Vízöntő jegyébe lép ma. A napi horoszkóp szerint a munkádban, a hivatásodban régóta esedékes változások most fordulóponthoz értek. Itt az idő, hogy kicsit előtérbe nyomakodj, és magad keresd meg a lehetőségeidet. Ne legyél szerény, úgy nincs esélyed!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A tűz most igen nagy benned, de a visszafogottságoddal többet érhetsz el, mint a rámenősséggel e téren. Bízz a vonzerődben, és inkább apróbb jelekkel, udvariassággal próbáld meggyőzni a szerelmedet. Ez még akkor is igaz, ha már évek óta együtt vagytok.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars az Ikrek jegyében jár. Érzelmileg sokkal kiegyensúlyozottabb vagy most, mint az elmúlt időszakban. Pedig talán közel van az az idő, ami a nagy változást hozza el az életedben. Meglehet, most épp azért vagy nyugodtabb, mert tudod már, mit kell tenned. Mint ahogy azt is, hogy az eljövendő változás jó lesz neked.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A lelki beállítottságod is teszi, hogy mostanában igen kreatív vagy. Az alkotókedv túlbuzog benned, és minél szabadabb a munkád, annál jobban és hasznosabban meg is élheted, ki is bontakoztathatod ezt ott.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A szerelem most ingoványos tereppé válik a számodra. Akár van állandó partnered, akár nincs, most különös helyzetekbe keveredhetsz. A nagy illúziók vagy a nagy szenvedély lehetősége éppen akkora, mint a nagy csalódásoké.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Vízöntő jegyébe lép ma. Ne vitatkozz a főnököddel, sajnos te csak a rövidebbet húzhatod. A legjobb, ha némán fejet hajtasz a felső akaratnak, még ha ez nagyban csökkenti is az önbecsülésedet. Inkább várj a jobb időkre türelemmel!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Sajnos, nem mindig történnek úgy a dolgok, ahogyan azt te szeretnéd. A saját tapasztalatodon keresztül tanulhatod meg mások lelki életének a működését is. Márpedig te mindig a kiegyenlítésre törekszel, folyton kifelé figyelsz, a Mérleg természetéből adódóan folyton kompromisszumra kész.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ahogy a munkában, úgy a kapcsolatok terén is: minél több vasat tartasz egyszerre a tűzben, annál nehezebb egyfelé elkötelezned magad. Ez vagányságnak tűnik, holott inkább hiányosság. Ha sokáig így folytatod, érezni fogod, hogy ez a szétszedettség nem egy jó állapot.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bármibe kezdesz is ma, szinte minden kezdeményezésedet lefújják. Ám mégsem teheted meg, hogy semmit nem csinálsz. Valódi kutyaszorító helyzet ez, mely azonban holnapra enyhülni látszik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bak jegyében jár. Mindenki a te kedvedben akar járni, egyszerre többen is csaphatják a szelet neked. Te azonban csak annak higgy, akinek a szemébe nézve nem zavarosságot, hanem tiszta fényt látsz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A párod most képtelen téged meggyőzni bármiről is: már megint csak a saját fejed után mész. Általában igazad van, hisz csak azt tudod jól megvalósítani, amiben személy szerint hiszel is. Azért néha nem árt meghallanod az aggódó hangokat is.


Halak: II. 19. - III. 20.

Mintha nem is te lennél, oly könnyen döntesz most sorsformáló döntésekben. Jól teszed, ha a sarkadra állsz, ám úgy tedd ezt, hogy közben nem bántasz meg másokat. Határozottságot azért mutass nyugodtan!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: